Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δυναμική αντίδραση από τα άτομα με αναπηρία


Το δικαίωμα να συνεχίσουν να κάνουν αθλητισμό τα άτομα με αναπηρίες διεμήνυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης.
Σε συγκέντρωση σωματείων της Αθήνας, αναφέρθηκε στο αίτημα χρηματοδότησης από την Πολιτεία, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από τη ΓΓΑ.
Δυναμική αντίδραση από τα άτομα με αναπηρία
«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει ταφόπλακα στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρίες. Πρέπει να περισώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κι αυτό, από τη στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν διάλογο, θα το επιδιώξουμε μέσω των κινητοποιήσεων. Και όσο αντέξουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Φουντουλάκης και συμπλήρωσε.
«Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού-Τουρισμού. Εφόσον δεν υπάρξει άμεση λύση, τότε προγραμματίζουμε δυναμική κινητοποίηση στη Βουλή με τη συμμετοχή και των σωματείων της κεντρικής Ελλάδας και της Μακεδονίας.

Δεν είμαστε τα κορόιδα του ελληνικού αθλητισμού. Και αν κάποιοι μας θεωρούν, τότε με την επιθετική διαμαρτυρία την οποία προγραμματίζουμε είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν γνώμη. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και αυτό ακριβώς μας οπλίζει με δύναμη για να βγούμε στους δρόμους.

Ας καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι οι ανάπηροι δεν πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους, κάτι που ενδεχομένως θα επιθυμούσαν. Θα αναλάβουν δράση για το καλό του Παραολυμπιακού κινήματος. Για το δικό τους καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: