Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στον 17ο «Μπιζάνιο Δρόμο»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δυναμικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στον 17ο «Μπιζάνιο Δρόμο»!
Έλαβε μέρος σε όλες τις διαδρομές με 100 αθλητές


Τελικά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκτός απ’ τα κουπιά, τα καταφέρνουν εξίσου καλά κι έξω απ’ τα νερά της Παμβώτιδας! Αυτό απέδειξαν για μία ακόμη φορά συμμετέχοντας ως δρομείς στον 17ο «Μπιζάνιο Δρόμο».
Συνολικά 100 κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. έλαβαν μέρος και στις τέσσερις διαδρομές του αγώνα, αποσπώντας σε όλες ανεξαιρέτως πρωτιές και διακρίσεις. Πέρα απ’ όσους κατέκτησαν μετάλλια, πολλοί επίσης αθλητές του Ομίλου πέτυχαν καλά πλασαρίσματα
στους αγώνες και ικανοποιητικές χρονικές επιδόσεις.

Στη μεγάλη διαδρομή των 11.300 μέτρων έτρεξαν συνολικά 20 δρομείς από το Ν.Ο.Ι. με επικεφαλής τους προπονητές Θύμιο Βλάχο, Θωμά Βαρδάκα και Φώτη Λιόντο. Τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν ο Κώστας Μαγκλάρας που κατέλαβε την έβδομη θέση στη γενική κατάταξη και την τρίτη στην κατηγορία του και η Χαρά Κωστούλα που κατετάγη δεύτερη στην γενική κατηγορία των γυναικών αλλά και στην δική της ηλικιακή κατηγορία.

Στον αγώνα Γυμνασίων των 2.000 μ. πρώτη στα κορίτσια κατετάγη η Άρτεμις Ντούσκου και δεύτερη η Αφροδίτη Σιόλου. Στον αγώνα Λυκείων των 3.000 μ., η κυριαρχία του Ν.Ο.Ι. ήταν σχεδόν ολοκληρωτική! Στα αγόρια κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις με τους Σπύρο Αντώνη (πρώτος), Σεμπάστιαν Καλουιάν (δεύτερος) και Αλέξη Μπαράτσα (τρίτος). Στα κορίτσια Λυκείου την πρώτη θέση κατέλαβε η Χρύσα Πάνου και την τρίτη η Παρασκευή Παίδαρου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του «Μπιζάνιου Δρόμου» ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. Θύμιος Βλάχος σημείωσε ότι «για μία ακόμη φορά οι αθλητές μας απέδειξαν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και στους δρόμους αντοχής. Αυτές οι επιδόσεις τους είναι αποτέλεσμα της επίπονης και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς μας».

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων



Δεν υπάρχουν σχόλια: