Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σημαντική Επιτυχία των Κυπριακών Κουπιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο



Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Κυπριακής Κωπηλασίας πέτυχε η αθλήτρια μας Άννα Ιωάννου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Λουκέρνη της Ελβετίας καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην γενική κατάταξη στο σκίφ γυναικών ελαφρών βαρών.

Η νεαρή Κύπρια αθλήτρια, η οποία σπουδάζει και προπονείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, κάτω από τις οδηγίες του κυρίου Σπύρου Ασπρογέρακα (τεχνικού συμβούλου επίσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας), κατέλαβε την 2η θέση στον Β' Τελικό του αγωνίσματος σκιφ γυναικών (Ελαφ. Βαρών) και την 8η θέση στην γενική κατάταξη με χρόνο 7:50:65.

Η παρουσία των Κυπριακών κουπιών σε διεθνείς αγώνες συνεχίζεται και μέσα στον Ιούνιο με την συμμετοχή δύο πολλά υποσχόμενων αθλητών μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που διεξάγετε μεταξύ 8 με 10 Ιουνίου στον Μπλέντ της Σλοβενίας. Ο Όμηρος Αντωνίου του Ναυτικού Ομίλου Κερύνιας και η Μαρία Γεωργίου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου αναχωρούν για το Μπλέντ την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα μονού σκιφ αντρών και γυναικών αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: